Support Forums
MODBUS tcp/ip .... something escapes me...

Good morning,
I just installed this wonderful SCADA, and following the help, I can not make a connection using MODBUS TCP/IP... something I am not doing well.
The modbus tcp/ip communication I do perfectly from other software, and I read and write in all directions well.

The data I have on the other soft:
LAPTOP IP: 192.168.82.200
SLAVE MODBUS: 192.168.82.1
PORT: 502

I think that the problem I have, or that I do not select well the type of MODBUS in VTSCADA...

TAG BROWSER attachment, as I have it initially.

Thank you and a greeting!

Javier621df6066a5e3
621df606d6cef

Good morning, I just installed this wonderful SCADA, and following the help, I can not make a connection using MODBUS TCP/IP... something I am not doing well. The modbus tcp/ip communication I do perfectly from other software, and I read and write in all directions well. The data I have on the other soft: LAPTOP IP: 192.168.82.200 SLAVE MODBUS: 192.168.82.1 PORT: 502 I think that the problem I have, or that I do not select well the type of MODBUS in VTSCADA... TAG BROWSER attachment, as I have it initially. Thank you and a greeting! Javier![621df6066a5e3](serve/attachment&path=621df6066a5e3) ![621df606d6cef](serve/attachment&path=621df606d6cef)
64
1
2
live preview
enter atleast 10 characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
With selected deselect posts show selected posts
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft